Fermette te Destelbergen (9070)

€ 549.000

Algemeen
Prijs
:
€ 549.000
Kadastraal inkomen
:
€ 453
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Burgstraat 55, 9070 Destelbergen
Bewoonbare opp.
:
124 m²
Grondoppervlakte
:
2160 m²
Bouwjaar
:
1875
Omschrijving

Hoevewoning met landbouwgrond te koop, gelegen in een invalsweg van het centrum Lochristi met uitzicht op het groen en de velden! 

De woning is als volgt ingedeeld: langs de inkomhal betreedt u de lichtrijke leefruimte met aansluitend de eetruimte. Verder bevindt zich de keuken uitgerust met de nodige toestellen. Hierachter staat een moderne badkamer voorzien met inloopdouche en hoekligbad. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers aanwezig en een grote bruikbare zolder. Het huis is meteen instapklaar dankzij de deels renovatie in 2015. Het perceel is voorzien van een omvangrijke oprit en een tuin met gezellig afgezonderd terras. 

Naast de woning staat een grote schuur van 333 vierkante meter alsook een hangaar van 193 vierkante meter. Achter de hangaar vindt u een afgesloten weide van maar liefst 800 vierkante meter oppervlakte! Het perceel is gesplitst in 1400 vierkante meter bouwgrond vooraan en 800 vierkante meter landbouwgrond achteraan. De mooie troef van de aanwezigheid van de schuur én landbouwgrond maakt deze woning ideaal geschikt voor kleine zelfstandigen. 

Dankzij de achtergelegen bomen en landbouwgronden heeft het perceel een rustgevend uitzicht op het groen dat niet bebouwd mag worden! 

De verkoopprijs van deze hoeve met landbouwweide op een toplocatie bedraagt 549.00 euro exclusief registratierechten. Bij aankoop van de enige en eigen woning bedraagt het verkooprechtentarief 3% in plaats van 12%. 
Gezien het hogere EPC-label komt het pand in aanmerking voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kan genieten van een extra verlaagd verkooprechtentarief van 1%! 

Uw contactpersoon voor dit pand is Hendrik. Afspraken kunnen steeds per mail naar hendrik@vastgoed-dc.be.  

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
724 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
Asbesttype
:
Asbest gevonden, maar verwijdering niet verplicht
Datum asbestattest
:
2024-07-16 00:00:00
G-score
:
Klasse C
P-score
:
Klasse D
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Type dak
:
Zadeldak
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat