Residentie César

100% Verkocht

9080 LOCHRISTI

Types: Appartement (6), Handelspand (1)
Wij stellen u met veel trots voor, ons nieuwbouwproject RESIDENTIE CESAR! Met dit project lanceren wij hartje Lochristi 6 appartementen en een handelsruimte. De residentie zal zich bevinden te DORP OOST, Lochristi. Kortom; bereikbaarheid van scholen, handelszaken, openbaar vervoer is alvast een grote troef!De appartementen zijn allemaal 2 slaapkamer appartementen en hebben elk een grootte van +/- 100 vierkante meter. Bij elk appartement is er een parkeerplaats inbegrepen. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en een afgesloten afvalberging op de benedenverdieping. De entiteiten worden één voor één luxueus afgewerkt en afwerkingsmogelijkheden zijn bespreekbaar! Alle appartementen beschikken over een zeer laag E - peil!

Wij stellen u met veel trots voor, ons nieuwbouwproject RESIDENTIE CESAR!

 

Met dit project lanceren wij hartje Lochristi 6 appartementen en een handelsruimte.

De residentie zal zich bevinden te DORP OOST, Lochristi. Kortom; bereikbaarheid van scholen, handelszaken, openbaar vervoer is alvast een grote troef!

 

De appartementen zijn allemaal 2 slaapkamer appartementen en hebben elk een grootte van +/- 100 vierkante meter.

Bij elk appartement is er een parkeerplaats inbegrepen. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en een afgesloten afvalberging op de benedenverdieping.

 

De entiteiten worden één voor één luxueus afgewerkt en afwerkingsmogelijkheden zijn bespreekbaar!

 

Door het voldoen van de strenge energie normen zullen alle appartementen beschikken over een zeer laag E - peil!


Dit is de ideale uitvalsbasis voor mensen die minder mobiel zijn en graag overal dichtbij zijn en is eveneens de ideale vastgoed investering!


Meer info te verkrijgen bij ons op kantoor EN op afspraak. Uw contactpersoon voor dit project is Hendrik De Clercq (09/356.74.25).

 

 

 

Foto 1 van 2
Geen documenten