Commercieel gebouw te Sint-Amandsberg (9040)

€ 975

Algemeen
Prijs
:
€ 975
Adres
:
Beelbroekstraat 23, 9040 Sint-Amandsberg
Omschrijving

Dit instapklare handelspand is gelegen te Beelbroekstraat, een zijstraat van de N70 te Sint-Amandsberg. 
De gunstige ligging dichtbij de hoofdbaan en bushaltes zorgt ervoor dat het pand vlot te bereiken is. 

De ingang van het handelspand bevindt zich aan de zijkant van het huis. Langs hier komt u in de lichtrijke werkruimte/handelsruimte met spoelbak en afgesloten toilet. De ruimte kan door middel van een melkglazen schuifraam ingedeeld worden in 2 kamers. Naast het huidige bureau is een opslagruimte aanwezig met inloopdouche en aansluiting voor wasmachine alsook een kleine berging aan de achterdeur. Het volledige handelspand is 55m2 groot met aanvullend een afgesloten privé terras van 12m2 te bereiken langs een groot schuifraam. Vooraan is een oprit met 2 parkeerplaatsen en een fietsenrek ter beschikking voor de klanten. 

Het volledige pand heeft een zeer gunstig EPC label en wordt verwarmd op aardgas. Er is een ventilatiesysteem met warmterecuperatie voorzien én airconditioning voor tijdens de warmere periodes. Er zijn reeds individuele tellers aanwezig achter een op maat gemaakte kast. Een fijn pluspunt zijn de ingebouwde speakers in het plafond. 

Momenteel is het ingericht als een groepspraktijk kinesitherapie maar dankzij de open indeling zijn er verschillende invullingsmogelijkheden. Zo was het vroeger al eens een hondenkapsalon, broodjeszaak en schoonheidssalon. Op de grote raampartijen kunnen raamstickers geplakt worden ter advertentie én aan de gevel is alvast een frame bevestigd voor een spandoek! 

Kortom is dit pand ideaal geschikt voor een handelsfunctie of kantoorruimte binnen de gekende kantooruren. 

De maandelijkse huurprijs bedraagt 975 euro. Het pand is vrij vanaf 1 december 2024. 

Uw contactpersoon is Anais Vercauteren, vragen of afspraken kunnen steeds via mail naar anais@vastgoed-dc.be of via de website. 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat